Організація роботи в умовах адаптивного карантину

Сторінки: 1 2

Заклад дошкільної освіти №295 продовжує роботу щодо виконання протиепідемічних заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19).

Станом на 1 вересня 2020 року заклад забезпечено миючими, дезінфікуючими засобами, засобами індивідуального захисту у кількості необхідній  для організації освітнього процесу.  

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ ДІТЕЙ ДО ДНЗ № 295

 «Червона калина»

під час адаптивного карантину

Шановні батьки!

1. Температурний скринінг дітей проводиться  медичною сестрою до 8.00 при вході на територію ДНЗ, а також кожні 4 години впродовж дня.

2. Ранковий прийом дитини до дошкільного навчального закладу проводить вихователь групи на території закладу за межами його будівлі. У будівлю ДНЗ вхід батькам заборонено!

3. Батьки та супроводжуючі особи повинні одягати респіратор або захисну маску (у тому числі саморобну), так, щоб були покриті ніс та рот. Очікування на території повинно бути обмежено.

4. На вході до закладу рекомендується обробляти руки антисептиками.

5. Не дозволяється приносити в дитячий колектив та зберігати в шафах солодощі, фрукти, іграшки та інші предмети.

6. Поважати права педагога, не допускати нетактовної поведінки по відношенню до працівників дошкільного закладу, дотримуватись морально-етичних норм і загальноприйнятих правил спілкування.

Адміністрація

Сторінки: 1 2